Titis Parisien 2013
2013. január 23. szerda, 12:22

Együtt a többiekkel

A Titis Parisien egy mára már hagyományosnak tekinthető párizsi csapatverseny, melyet ezúttal már kilencedik alkalommal szervezett meg az Apache klub. Az idei verseny január 19. és 20. között zajlott, melyre öt országból érkeztek versenyzők. A franciák mellett angol, német, szlovén és magyar csapatok is indultak a versenyen. A mi csapatunk, hogy kibabráljunk a franciákkal, Csélcsap néven indult, és hetedikek lettünk a versenyen mellyel a közép mezőnyben végeztünk. Az első helyet a tavalyi világbajnok Benjamin Latt vezette Team Flanc szerezte meg, míg a második és harmadik helyen a német Duck-team és a szlovén Kamnik1 végzett.

A hétvégi versenyt megelőzően pénteken jártunk az ASCA klub edzésén, ahol újfajta edzés módszerekkel ismerkedhetünk meg és egy kicsit bemelegítettünk a másnapi megmérettetésre. Szombaton a tornateremben egy közös reggelivel indítottunk, melyek után kezdődtek a mérkőzések. Mindenki mindenkivel játszott, az első napon tíz meccsünk volt, vasárnap pedig három. A verseny érdekessége hogy az indulók részt vesznek a bíráskodásban is, így gyakorolhattuk ezt a szerepkört is. A mérkőzések után mindkét nap lehetőségünk volt vizsgákat tenni, így Nyilasy Péter a fehér szalagot, Nyilasy-Szilberhorn Niké, Illés Luca és Petőfi Zsigmond a piros szalagot szereztük meg.

A verseny végig nagyon jó hangulatban telt, egy igazán jó kis csapat tagjai lehettünk! A szervezők rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak mindenben, és külön köszönjünk Xaviernek az elszállásolást. Legkésőbb a nyáron találkozhatunk velük a Szlovén tengerparton megrendezendő nyári táborban, amihez bátran lehet csatlakozni!